Navigacija

0

Veliko časa sem tuhtal, kakšno navigacijo naj vzamem, ali naj jo sploh vzamem, kam naj jo montiram… Po kar nekaj raziskovanja in brskanja po spletu sem se odločil vzeti Garmin avtomobilsko navigacijo in torbico za navigacijo.

Tovrstna navigacija namreč ni odporna na zunanje vplive, poleg tega je montaža brez torbice skoraj nemogoča. Odločil sem se za Garmin nuvi 2405. Odlična navigacija za malo denarja, okoli 90 €, in primerna za to kar potrebujem. Iskal sem namreč predvsem možnost planiranja poti in vmesnih točk oziroma uvoz vnaprej načrtovane poti. Do sedaj z navigacijo ni bilo nikakršnih problemov, vedno je našla pot, ko je midva nisva. No, skoraj vedno.

Poleg navigacije je vseeno priporočljivo vnaprej malce pogledati kam se gre in mogoče za vsak slučaj tudi kaj izpisati na listek ali pa celo začrtati pot na Google maps ali kakšni drugi aplikaciji in le-to tudi natisniti. Tudi navigacija ni ravno nezmotljiva, lahko se nam pripeti napaka in na primer vnesemo napačen kraj ali naslov, poleg tega pa nas navigacija lahko ravno v ključnem trenutku pusti na cedilu ali ne pozna (novih) poti. Da o raznem pozabljanju kablov polnilcev doma niti ne govorimo.

Deli.

Dodaj komentar